Direct Select: prosty i niezwykle szybki wybór odpowiedniego pola i jego mocy, a także szybki dostęp do dodatkowych funkcji.
Sensor smażenia: doskonałe wysmażenie potraw dzięki sensorowi z 4 poziomami temperatury.
Strefa Kombi: doskonała do umieszczenia na niej brytfanki.
ComfortProfil: elegancki, atrakcyjny design ze szlifem z przodu i metalowymi listwami po bokach.
Timer: wyłącza odpowiednie pole grzewcze po osiągnieciu nastawionego czasu gotowania.
Najważniejsze cechy
PowerBoost: dodatkowa moc dla Twojej kuchni!
Dodatkowa moc: ulepszona funkcja PowerBoost dostępna dla naszych płyt indukcyjnych zapewnia jeszcze więcej mocy, aby przyspieszyć gotowanie. Przykładowo możesz teraz zagotować 2 litry wody niemal trzy razy szybciej niż na konwencjonalnej płycie szklano-ceramicznej.
PerfectFry sensor smażenia
Właściwa temperatura jest kluczowa w procesie smażenia. Przy zbyt wysokiej temperaturze nawet najlepszy steak usmaży się za szybko lub się przypali. Obojętnie jak go jadasz - krwisty, średnio, czy dobrze wysmażony, smażenie mięsa stało się proste. Sensor PerfectFry sam pilnuje utrzymanie temperatury na odpowiednim poziomie podczas smażenia i dostosowuje ją precyzyjnie.
DirectSelect: intuicyjna i prosta obsługa.
Dzięki intuicyjnemu panelowi sterowania możesz wybrać strefy gotowania i ustawić dokładny poziom mocy — szybko i bezpośrednio. Zawiera on również praktyczny wskaźnik zużycia energii, a także funkcję szybkiego uruchomienia (QuickStart) i wznowienia (ReStart)
Smaż jak profesjonalista z sensorem smażenia.
Dzięki sensorowi smażenia Twoje potrawy przyrządzane na okrągłych strefach gotowania będą doskonale przyrumienione. Czujnik reguluje temperaturę w oparciu o 4 poziomy smażenia lub 9 programów i automatycznie steruje procesem smażenia. Każdy stek udaje się więc wyśmienicie.